1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Got the OTA update to B11(J.B.)on Phone/can't tether the Nexus 7 tried all.

Discussion in 'Android Devices' started by DimBulb, Jul 19, 2013.

  1. DimBulb

    DimBulb Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    350
    Joined:
    Dec 31, 2012

    Dec 31, 2012
    350
    105
    68
    Minnesota
    Last week ZTE rolled out (finally) it's OTA B11, Jelly Bean for this phone. This phone has been easily, seamlessly, tethering my Nexus 7 since January. I've had 4 different ROM'S and rooted stock on the phone, and each has had effortless ability to tether using WiFi Tether and the same setting's across the different roms. Now, since the upgrade, there's no solid tether and the phone's forums aren't helping me solve this on the phone side.

    Warp Sequent - All Things Root - Android Forums

    Anybody know why, WiFi Tether, now has lot's of error's messages on it's log with every attempt? The same settings that worked with B09, (Rooted ZTE Warp Sequent), don't now, with this new(er) ROM.

    The devices show as tethered, the Tether is on the top, of the Settings/WiFi/says it's strength is excellent etc. Just no sound to signify it's working, and only a solid/split greyed out Icon at the top.

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. I luv trolling

    I luv trolling Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    179
    Joined:
    Apr 28, 2012

    Apr 28, 2012
    179
    9
    36
    This thread would probably get better responses in the warp sequent forum or your carrier's forum. Often carriers purposely implement restrictions in updates for phones when they plan to set said feature as a plan feature for which they might want to charge you extra for.
     
  3. DimBulb

    DimBulb Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    350
    Joined:
    Dec 31, 2012

    Dec 31, 2012
    350
    105
    68
    Minnesota

    Your right.

    I'd forgotten I'd posted also in the Nexus7 forum.

    I did that, as I was not getting the problem solved as hoped in the Sequent forums. However, the problem DID get resolved, and I went merrily on my way, forgetting this entirely.

    Here's the thread that held the solution for me, (there are others also).
    http://androidforums.com/warp-sequent-all-things-root/743381-wi-fi-tether-errors.html#post6009023

    Thanks for your response.
     

Share This Page

Loading...