1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Got triumph today at best buy, couple of questions

Discussion in 'Android Devices' started by bobloadmire, Jul 18, 2011.

  1. bobloadmire

    bobloadmire Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    401
    Joined:
    Jul 18, 2011

    Jul 18, 2011
    401
    124
    68
    so i got it with the 10% off coupon and some gift cards, and this phone is truely awesome. great screen, snappy and solid.

    Problems though. I can't enable the wifi hotspot through quick settings. Anyone know what's up with that?

    anyway, i guess that's it. It really spanks the optimus in every aspect.
     

    Advertisement

  2. dm8600

    dm8600 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 18, 2011

    Jul 18, 2011
    3
    3
    6
    You need your phone rooted you cant use it without it being rooted. I think it can already be done youtube it.
     
  3. MacFett

    MacFett Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    3,236
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    3,236
    740
    223
    Male
    Worshipping Cthulhu
    Sietch Tabr
    It is also against your TOS with Virgin Mobile. Because of people using wifi hotspot they are throttling speeds at 2.5gb starting in October.
     
  4. freshjr

    freshjr Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    8
    0
    5
    where did u get the 10 percent off?
     
  5. cutterjohn

    cutterjohn Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    280
    Joined:
    Apr 29, 2011

    Apr 29, 2011
    280
    30
    43
    USPS, I think that they call it a "moving kit" and the coupons are attached to the form inside and not amongst the loose coupons.

    They might not have them out on the desks(mine didn't) so you'll have to ask for them at the counter in that case...
     
    freshjr likes this.
  6. tmoore4261

    tmoore4261 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    32
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    32
    0
    15
    No I thought I read that the Triumph does have a hot spot for up to 5 devices, I read it somewhere, I have to look for it. :thinking:
     
  7. MacFett

    MacFett Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    3,236
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    3,236
    740
    223
    Male
    Worshipping Cthulhu
    Sietch Tabr
  8. bobloadmire

    bobloadmire Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    401
    Joined:
    Jul 18, 2011

    Jul 18, 2011
    401
    124
    68
    I have root now and got an app from the app store called "Barnacle Wifi Tether." and granted it root access with superuser. i get errors

    "NAT: Could not set MTU of rmnet0: argument." and "wifi failed to start supplicant: invalid argument." and "NAT: restart: network is down.".

    waht gives? looks like they blocked it at a low level.
     
  9. tmoore4261

    tmoore4261 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    32
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    32
    0
    15

Share This Page

Loading...