1. Download our Official Android App: Forums for Android!

GPS Issues ARE software

Discussion in 'Android Devices' started by Optimus Droid, Sep 22, 2010.

  1. Optimus Droid

    Optimus Droid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    87
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    87
    2
    16

    Advertisement

  2. Gibbyson

    Gibbyson Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    197
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    197
    16
    38
  3. saps

    saps Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    5,092
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    5,092
    504
    233
    Top Secret
    WA
    Yeah, I'd be guardedly optimistic. There are threads over at xda saying the OTA being pushed out was already leaked and it did little to nothing to fix GPS. Who knows? Also even if the Cap gets fixed our SF might still be waiting and waiting. But yes if you are looking for hope this can give you some
     
  4. Gibbyson

    Gibbyson Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    197
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    197
    16
    38
    Yeah, its tough adjusting the SW to fix GPS accuracy issues.... I have built GPS cards before, its a boat load of SW.
     
  5. EliC

    EliC Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    252
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    252
    19
    38
    Im not holding my breath, but hopefully there is a software fix. We'll see, but I wouldn't be surprised if it doesn't live up to our hopes. Its been a known issue for way to long to not have been fixed for the fascinate's late release if its just software.
     
  6. Gibbyson

    Gibbyson Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    197
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    197
    16
    38
    I wouldn't either, but having worked on GPS card development, and the dev and test of the SW behind them, i can say i am really confident its not a HW issue.

    Edit: IMO
     

Share This Page

Loading...