1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root GPS Services Not Working Now on GB

Discussion in 'Android Devices' started by IamMark, May 31, 2011.

  1. IamMark

    IamMark Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    55
    Joined:
    Feb 11, 2011

    Feb 11, 2011
    55
    0
    15
    Ever since upgrading to .596 GB from Froyo using the two file method, my GPS acquisition has been horrible. Every time I used Google Navigation, it constantly sits there at the "Searching for GPS" screen and never actually proceeds. When using Google maps, it either takes forever or it never locks on to my location. I've rebooted, pulled the battery, and even did a Factory Reset to no avail.

    Anyone else having this issue? Suggestions?
     

    Advertisement

  2. cjcross22

    cjcross22 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    253
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    253
    47
    43
    Hmm.. I had this issue with .595 but the .596 update fixed it for me..

    What do you have your settings on? Maybe that could be the issue?

    Settings > Location & security
     
  3. JrzDroid

    JrzDroid Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,682
    Joined:
    Nov 30, 2009

    Nov 30, 2009
    1,682
    308
    163
    T-Mobile
    NJ
    i had GPs issues goign from 595 - 596.

    What fixed for me was to SBF back to .340
    use the 2 zip installs for 596
    then flash the deodoxed 596
     
  4. Greavous

    Greavous Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    589
    Joined:
    Jan 3, 2010

    Jan 3, 2010
    589
    67
    98
    Male
    Leather Wheel re-Skinner
    New Braunfels, Texas
    just tried mine and it instantly nailed me down to within one house address and im sitting inside the house atm.
     
  5. IamMark

    IamMark Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    55
    Joined:
    Feb 11, 2011

    Feb 11, 2011
    55
    0
    15
    Sorry for being dense, but when you say "then flash the deodoxed 596", can you explain what you mean? Which deodoxed 596 did you download, and did you just install it like the other 2 zips (through D2 Bootstrap)?
     
  6. GandalfTehGray

    GandalfTehGray Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    846
    Joined:
    Dec 19, 2010

    Dec 19, 2010
    846
    84
    78
    Texas
    Bouchigo has a deodoxer zip, once you get .596 odexed you will run his deodoxer zip through d2 bootstrap
     
  7. IamMark

    IamMark Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    55
    Joined:
    Feb 11, 2011

    Feb 11, 2011
    55
    0
    15
    Tried this, and still no luck.

    My settings in Location and Security Settings have the following checked:

    Google location services
    Standalone GPS services
     
  8. mrstealthusmc

    mrstealthusmc Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    220
    Joined:
    Sep 8, 2010

    Sep 8, 2010
    220
    13
    38
    i have the same issue as well. sometimes a reboot fixes it, sometimes it doesnt. eventually it always fixes it self, but it is a PITA...
     

Share This Page

Loading...