1. Download our Official Android App: Forums for Android!

GPS toggle (Widget) that works with DINC?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by BillArf, Aug 15, 2010.

  1. BillArf

    BillArf Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    198
    Joined:
    Aug 7, 2010

    Aug 7, 2010
    198
    83
    53
    Upstate NY & Florida
    Anyone know of a Widget that will toggle on/off the GPS on the HTC Incredible? No, I thinks but one that you use and know for a fact works. Thanks in advance for you input.
     

    Advertisement

  2. Clementine_3

    Clementine_3 Android Expert
    VIP Member
    Rank:
     #28
    Points:
    993
    Posts:
    4,989
    Joined:
    Nov 16, 2009

    I have a Moto Droid and am using Curvefish's GPS toggle with no problem. You have to set it up right though, but it does work well.
     
  3. BillArf

    BillArf Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    198
    Joined:
    Aug 7, 2010

    Aug 7, 2010
    198
    83
    53
    Upstate NY & Florida
    Could not get Curvefish's GPS toggle to work on the DINC...:(
     
  4. Clementine_3

    Clementine_3 Android Expert
    VIP Member
    Rank:
     #28
    Points:
    993
    Posts:
    4,989
    Joined:
    Nov 16, 2009

    When you are installing it you have to go into/click MODE, then choose an option. I installed it a long while ago and have been using it since. Try it again, I don't recall exactly the choices in mode but you should be able to get it to work.
     
  5. A.Nonymous

    A.Nonymous Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    7,059
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    7,059
    966
    213
    There's a widget that comes native with Sense that does it. You can also program Tasker to turn it on or off every time you launch a program that needs it. I've got a program that tracks my mileage for work. I set Tasker to toggle GPS on when I launch that program. It turns it off when I exit the program.
     
  6. Weazol

    Weazol Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    530
    Joined:
    Jul 20, 2010


    yea there is a 1x1 widget when you go to add a widget click on the settings one.
     
  7. BillArf

    BillArf Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    198
    Joined:
    Aug 7, 2010

    Aug 7, 2010
    198
    83
    53
    Upstate NY & Florida
    BINGO!!!! Thanks, that's what wanted. :)
     
  8. reptileszz

    reptileszz Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    4
    0
    5
    Doesnt work on Dinc
     

Share This Page

Loading...