1. Download our Official Android App: Forums for Android!

gps widget vs use gps satellites option

Discussion in 'Android Devices' started by sterval, Jul 14, 2010.

  1. sterval

    sterval Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    2
    0
    5
    Hi guys, noob here. I cant seem to understand the difference between the gps activated through the power widget and the use gps satellites option in the location menu. It seems like activating/turning off one does not activate/turn off the other so they must serve different purposes... Can someone enlighten me? Thanks!
     

    Advertisement

  2. Teknologic

    Teknologic Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    969
    Joined:
    Mar 23, 2010

    Mar 23, 2010
    969
    93
    98
    Male
    Belgium
    It is the same tho. Just turn both off and toggle it with the widget, then check your settings. Use gps sattelites should be checked now.

    Maybe the power bar widget is just slow to update it, I use extended controls widget and when I toggle my gps on in settings it also shows on the widget.
     
  3. sterval

    sterval Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    2
    0
    5
    Thank you! Was thinking they were the same, but thanks for the confirmation. Maybe they are just slow to sync then...
     
Tags:

Share This Page

Loading...