1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Green Box App Select Bug

Discussion in 'Android Devices' started by Cody, Feb 18, 2010.

  1. Cody

    Cody Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 13, 2009

    Dec 13, 2009
    3
    0
    25
    Senior Account Executive
    Tampa, Florida
    Just the other day I noticed that all of the sudden when I select an app to start from my home screen or other side screens it looks different. Normally when you select an app, a green box appears around the selected app and then disappears when it starts. Now the square has become an ugly rectangle. It looks like a return has been inserted or something. Now selecting an app places a massive green space below the app icon.

    Anyone else come across this issue? Is this just another bug that 1.6, 2.0 and now 2.1 were supposed to fix with me stuck on 1.5 thanks to the morons at Sprint?
     

    Advertisement

  2. Roman G.

    Roman G. No-Posting Probation
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    539
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    539
    261
    113
    Oregon
    I got a nice pretty blue box, but it amazes me what people complain about. Then proceed to call sprint morons because of it!
    WOW!!!
     
  3. tatonka_Hero

    tatonka_Hero Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,566
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    1,566
    86
    128
    Student/Engineer
    Minnesota
    Honestly, I don't remember what it was supposed to look like stock, it's been so long since I've had my phone stock lol. I think it was a blue box, then Fresh changed it to a green box for a while, and then it ended up some were green, some were blue...now with the 2.0.1 ROM it's a rounded orange box.
     
  4. Niveshpai

    Niveshpai Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 13, 2016

    Apr 13, 2016
    1
    0
    15
    Male
    Hey guys, I found a working solution!!
    =>Got to settings
    =>Select Developer options
    =>Disable developer option
    =>Done

    (Note: once u disable developer options, u can enable it and it will reset to default with no saved settings. But the green box won't appear again!!)

    Hope this worked!! Thanx ;)
     
Tags:

Share This Page

Loading...