1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support handcent changed to japanese??!!

Discussion in 'Android Devices' started by jmetzger16, Feb 19, 2010.

  1. jmetzger16

    jmetzger16 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    20
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    20
    1
    36
    saratoga springs, ny
    somehow handcent menus are in japanes or korean or whatever on my phone now. not sure how that happened but anyway can someone tell me how to change it back in the menu system? I don't want to uninstall and reinstall with the new update.
    If you can tell me its the third menu down choice number 4 or whatever for english that would be huge
     

    Advertisement

  2. Athos

    Athos Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    11
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    11
    10
    18
    Texas
    Menu Key
    Bottom Middle for Settings
    Top Selection for Language
    Top Selection for English

    Hopefully that'll help.
     
  3. jmetzger16

    jmetzger16 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    20
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    20
    1
    36
    saratoga springs, ny
    thank you very much
     
  4. Katchin

    Katchin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    16
    0
    15
    Lancaster, England
    this is happening on my experia x10, every setting appears to be english, but handcent is still insisting on giving me japanese characters too
     
  5. Katchin

    Katchin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    16
    0
    15
    Lancaster, England
    nm, clearly i'm an idiot
     

Share This Page

Loading...