1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Handcent pop up notification??

Discussion in 'Android Apps & Games' started by I_Get_Busy, Dec 17, 2009.

  1. I_Get_Busy

    I_Get_Busy Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    41
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    41
    1
    16
    Connecticut
    hello everyone, does anyone kno how to disable the pop up txt message that comes on the screen when u recieve a message thru handcent?? i would like it to jus show up in my notifcation bar so it wont interupt me doing something else and showin the text big on my screen... anyone got a fix??
     

    Advertisement

  2. MotoDroidHelpandInfo

    MotoDroidHelpandInfo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    189
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Open up Handcent hit the menu button(4 horizontal lines) then just disable pop up messages.
     
  3. chrlswltrs

    chrlswltrs Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    6,728
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    6,728
    1,791
    333
    Male
    Private Security
    Seattle
    Press menu in the handcent application, there is a setting to enable popup that is checked by default. Uncheck that and you should be good.
     
    bubbaken likes this.
  4. I_Get_Busy

    I_Get_Busy Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    41
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    41
    1
    16
    Connecticut
    ok. got it! Thanks alot!! i appreciate it
     
  5. bubbaken

    bubbaken Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    191
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    191
    44
    43
    NY
    Believe it or not this OLD thread is still providing assistance. Thank you!
     
  6. Rose4uKy

    Rose4uKy Android Expert
    Rank:
     #170
    Points:
    143
    Posts:
    1,233
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    1,233
    221
    143
    Kentucky
    Will it provide me assistance LOL! I changed my theme and my popup has the same theme from my last theme. When you change your theme is it suppose to change the look of your popup to match that theme also? Thanks!
     

Share This Page

Loading...