1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Handcent question

Discussion in 'Android Devices' started by zafonic, Nov 23, 2010.

  1. zafonic

    zafonic Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    83
    Posts:
    552
    Joined:
    Mar 31, 2010

    Mar 31, 2010
    552
    18
    83
    England
    When I had Handcent installed onto my phone before having to do a factory reset, if say I had 3 messages waiting, it would show the no 3 on the handcent icon. Since installing the app after the factory reset, it does not appear to do this anymore.

    Do I need to go into settings to rectify this, it should it do it if its own accord??

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. billy1561

    billy1561 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    126
    Joined:
    May 15, 2010

    May 15, 2010
    126
    13
    38
    England
    Try menu/settings/send message settings and then tick 'display message counter'
     
  3. nx1977

    nx1977 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,421
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    2,421
    174
    163
    UK
    Yes, it's a setting in Handcent.
     
  4. zafonic

    zafonic Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    83
    Posts:
    552
    Joined:
    Mar 31, 2010

    Mar 31, 2010
    552
    18
    83
    England
    It's already ticked.
     
  5. exclaymation

    exclaymation Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Sep 13, 2010

    Sep 13, 2010
    19
    1
    16
    Try re-installing handcent
     
  6. billy1561

    billy1561 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    126
    Joined:
    May 15, 2010

    May 15, 2010
    126
    13
    38
    England
    In that case mate i dunno. May be worth removing it and reinstalling?
     
  7. tricksy_rabbit

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    31
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    31
    2
    16
    Are you sure you have the widget set to your screen, and not just a shortcut to the app?
     
  8. zafonic

    zafonic Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    83
    Posts:
    552
    Joined:
    Mar 31, 2010

    Mar 31, 2010
    552
    18
    83
    England
    Thanks, that seemed to have worked.
     
Tags:

Share This Page

Loading...