1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Handcent updated... question about scheduled sms.

Discussion in 'Android Apps & Games' started by Twiz, May 31, 2011.

  1. Twiz

    Twiz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #170
    Points:
    78
    Posts:
    478
    Joined:
    Mar 14, 2010

    Mar 14, 2010
    478
    106
    78
    Steeler country
    Many new features added this update! One of them is scheduling messages but I can't seem to find where that option is located. Anyone find it yet?
     

    Advertisement

  2. ironass

    ironass Android Expert
    Rank:
     #18
    Points:
    1,343
    Posts:
    11,530
    Joined:
    Aug 17, 2010

    Aug 17, 2010
    11,530
    5,748
    1,343
    Male
    Keeping one step ahead of the tax man.
    Cotswolds, England
    Handcent > Menu > Schedule Tasks... might be a good place to start! :D
     
    Twiz likes this.
  3. Twiz

    Twiz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #170
    Points:
    78
    Posts:
    478
    Joined:
    Mar 14, 2010

    Mar 14, 2010
    478
    106
    78
    Steeler country

    Thanks! I was looking in settings and where you type texts. :rolleyes:
     
  4. ironass

    ironass Android Expert
    Rank:
     #18
    Points:
    1,343
    Posts:
    11,530
    Joined:
    Aug 17, 2010

    Aug 17, 2010
    11,530
    5,748
    1,343
    Male
    Keeping one step ahead of the tax man.
    Cotswolds, England
    :D:D:D

    To be honest, that was were I first looked as it seemed the logical place.

    I guess it hasn't been integrated but just added on.

    Works really well. So now you can go out drinking and schedule a perfectly sober text to be sent later in the evening.
     
  5. jimbiss

    jimbiss Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    41
    Joined:
    Mar 13, 2010

    Not about the scheduling features, but that will be nice.

    How do you turn off the little triangle about the keyboard so your text box responds like it used too.
     
  6. ironass

    ironass Android Expert
    Rank:
     #18
    Points:
    1,343
    Posts:
    11,530
    Joined:
    Aug 17, 2010

    Aug 17, 2010
    11,530
    5,748
    1,343
    Male
    Keeping one step ahead of the tax man.
    Cotswolds, England
    Not too sure what you mean here. My keyboard, when I touch the speech input space next to send, responds as usual for me.

    Only when I touch the triangle itself do I get the revised, larger, text input screen, which requires a second touch to launch the keyboard... so I don't touch the triangle if I want the old method of text entry with the pop-up keyboard.

    Hope this helps. :D
     
  7. zta

    zta Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 30, 2011

    Sep 30, 2011
    5
    1
    6
    India
    I see that the "Repeat" button is disabled.. how to enable it?
     
  8. itsallgood

    itsallgood Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,876
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    1,876
    276
    163
    Nope. Just press the check mark next to the repeat button. This will enable it.
     
    gihrose and zta like this.
  9. zta

    zta Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 30, 2011

    Sep 30, 2011
    5
    1
    6
    India

    Thanks a lot.. that checkmark is so close to the button it appears to be part of the button itself and my repeated pressing it did not get the "click"

    Finally a little precision worked..
     

Share This Page

Loading...