1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Handcent vs. Message

Discussion in 'Android Devices' started by jkmailley, Apr 10, 2010.

  1. jkmailley

    jkmailley Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    114
    Joined:
    Mar 15, 2010

    Ok...So I have been using Handcent for just under a month. I like it very much. I have a question though. Since I no longer use ATK and been observing using System Panel; I notice that both are still running ACTIVE. Handscent has more CPU time then Message. More then half my txts come up as a quick text over the lock screen...Is that pulling from Handcent or Message?
    Just curious...
     

    Advertisement

  2. jkmailley

    jkmailley Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    114
    Joined:
    Mar 15, 2010

    I'm totally surprised that it has been over 24hrs and no one has answer (or even a guess) to my question.
     
  3. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    1,139
    119
    143
    Student
    Houston, TX
    I believe Handcent. There's your first guess :)
     
  4. heywood

    heywood Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    31
    0
    15
    use startup auditor and u can disable message from ever starting. it won't stop u from getting messages and why run 2
     
  5. carmendiva

    carmendiva Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,556
    Joined:
    Feb 11, 2010

    Feb 11, 2010
    2,556
    118
    163
    Female
    Intern, Model, Acting, Dancer
    New Yor
    i just love your avatar!!!!
    that is my fave shrek character

    and your from NJ so you got even more cool points lolzzz
     
  6. jkmailley

    jkmailley Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    114
    Joined:
    Mar 15, 2010


    Thanks!


    I installed Startup Auditor and it cleaned up the speed...message still loads up even disabled. However I have 71 mb memory free when I would have 24 after start-up before.
     

Share This Page

Loading...