1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support handset does not pick up network

Discussion in 'Android Devices' started by hicksy116, Mar 16, 2011.

  1. hicksy116

    hicksy116 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Mar 16, 2011

    Mar 16, 2011
    3
    0
    5
    my samsung galaxy apollo doesnt connect to my network so i cannot use the internet i payed for or ring/message people. someone help fix this problem!:mad:
     

    Advertisement

  2. drbrainsol

    drbrainsol Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Mar 8, 2011

    Mar 8, 2011
    30
    1
    16
    Student
    London
    what do you mean? does it say anything? does it give you any errors? Do you have network coverage at home? Does it work with a different sim card?

    Never heard of this problem before...
     
  3. barqers

    barqers Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    753
    Joined:
    Nov 5, 2010

    Nov 5, 2010
    753
    72
    78
    Does it show any bars at the top right? Or do you mean your data (3G connection)?

    If you're talking about your data connection, go into settings -> wifi and networks -> mobile network -> and make sure one of your settings says "WCDMA and GSM", and maybe turn on Data Roaming too, sometimes mine doesn't work without data roaming on. Even though I'm not roaming...
     
  4. hicksy116

    hicksy116 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Mar 16, 2011

    Mar 16, 2011
    3
    0
    5
    it doesnt show any bars on the top right no signal then. when i go into settings- about phone-status under network it says unknown.
     
  5. drbrainsol

    drbrainsol Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Mar 8, 2011

    Mar 8, 2011
    30
    1
    16
    Student
    London
    did you try another sim card?
     
  6. hicksy116

    hicksy116 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Mar 16, 2011

    Mar 16, 2011
    3
    0
    5
    yep same problem i think its the handset
     
  7. barqers

    barqers Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    753
    Joined:
    Nov 5, 2010

    Nov 5, 2010
    753
    72
    78
    Have you tried a factory reset?
     
  8. drbrainsol

    drbrainsol Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Mar 8, 2011

    Mar 8, 2011
    30
    1
    16
    Student
    London
    just take it back to the store you bought it from. They'll fix it :)
     
  9. barqers

    barqers Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    753
    Joined:
    Nov 5, 2010

    Nov 5, 2010
    753
    72
    78
    Yeah, it sounds like your phone hardware or software. But I'd try a factory reset, and then if that doesn't work bring it back for repairs!
     
  10. Welsh Guy

    Welsh Guy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    20
    Joined:
    Apr 17, 2011

    Apr 17, 2011
    20
    4
    16
    UK
  11. mutantegt

    mutantegt Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 2, 2011

    Feb 2, 2011
    3
    0
    25
    Guatemala
    What happened? I think im having the same issue here.

    Whete you able to fix it?
     
  12. extermin8or

    extermin8or Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Apr 22, 2011

    Apr 22, 2011
    9
    1
    6
    I can text and make phone calls however no matter what I do I get no mobile internet signal- it tells me "the network is unreachable" even when other people also on orange around me are getting mobile internet signal just fine..... :(
     

Share This Page

Loading...