1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Have downloaded code; now what?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by mikecox, Feb 3, 2014.

  1. mikecox

    mikecox Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 23, 2012

    Nov 23, 2012
    21
    3
    16
    RN
    San Diego

    Advertisement

  2. KitWasHere

    KitWasHere Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    109
    Joined:
    Mar 31, 2013

    Mar 31, 2013
    109
    39
    53
    Right click the link where you found that file, and "save as". Put that file on your phone in your Tasker folder and find "Import" in the app
     
    codesplice likes this.
  3. mikecox

    mikecox Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 23, 2012

    Nov 23, 2012
    21
    3
    16
    RN
    San Diego
    Thanks! :)
    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. mikecox

    mikecox Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 23, 2012

    Nov 23, 2012
    21
    3
    16
    RN
    San Diego
    I saved the file in my last post to the SD card/ "Tasker" folder. When I tried to Import it the Import function defaulted to "/storage/emulated/0/..." But even if I more to "SD card/Tasker" the xml file doesn't display; and I know it's there, I checked, Using Airdroid/files.

    Why does Import default the that folder and should I be putting the xml file there?

    [​IMG]
     
  5. KitWasHere

    KitWasHere Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    109
    Joined:
    Mar 31, 2013

    Mar 31, 2013
    109
    39
    53
    Sorry, there are sub folders in the Tasker folder you need to direct to. Forgot about that.

    Since you are importing a profile, put the file you saved into /file/path/to/sdcard/Tasker/profiles/

    If the folder doesn't exist, create it. You'll need a separate folder for each type of importable file Tasker offers, IE /tasks, /scenes, /projects, and /profiles
     
    codesplice likes this.
  6. mikecox

    mikecox Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 23, 2012

    Nov 23, 2012
    21
    3
    16
    RN
    San Diego
    I'm confused:thinking:

    I just clicked "edit" on this post, to add a screenshot, and got a blank page. In other forum Edit allows the user to correct spelling, revise text or add an image. I didn't get an option to do any of that here. Is there something wrong, or is that the way it works?

    I just downloaded a profile from Tasker.Wiki. I know I have to upload the XML file to the Tasker folder on my Nexus; but which folder do I put it in?

    [​IMG]
     
  7. codesplice

    codesplice Elite Recognized Moderator
    Moderator
    Rank:
     #13
    Points:
    1,563
    Posts:
    8,718
    Joined:
    Oct 29, 2013

    Oct 29, 2013
    8,718
    10,101
    1,563
    Male
    SysAdmin
    Huntsville, AL
    Hey Mike,

    I merged your post into your previous thread about importing XMLs into Tasker; it kind of sounds like your edit attempt may have glitched out somehow. Feel free to holler (gently ;) ) at me if you've got any forum-related questions :)

    On to your question though, was KitWasHere's post any help?

     
  8. mikecox

    mikecox Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 23, 2012

    Nov 23, 2012
    21
    3
    16
    RN
    San Diego
    Thinks for linking this up; I didn't f/o on this quickly enough and lost the thread. I'll respond to Kit's answer. As for the "edit" issue; I don't know what was going on; when I clicked it the text field went blank. I'm using FF and sometimes that can be an issue. Should I post issues with the forum, in the forum? Or private, or in the Lounge? I always hate to address forum issue in off topic areas.
     
    codesplice likes this.
  9. mikecox

    mikecox Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 23, 2012

    Nov 23, 2012
    21
    3
    16
    RN
    San Diego
    Hi Kit...lost track of this thread when I thought I had the answer; that said I usually acknowledge the help :eek:

    I've been all over the place looking for help with Tasker; Google+ is a nightmare, so I gave up on that. I tried several other forums, but this one seems to be the best. In the process I forgot where I was when I got your answer. I'm going to stick to this one forum in the future.

    About your answer: there is no ...Tasker/profiles folder. Should I just create one and put the files in it?

    I'm always a little nervous about messing with the filing system in my phone; but I guess it's no different that the HHD on my computer.
     
    codesplice likes this.
  10. KitWasHere

    KitWasHere Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    109
    Joined:
    Mar 31, 2013

    Mar 31, 2013
    109
    39
    53

    .
     
  11. mikecox

    mikecox Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Nov 23, 2012

    Nov 23, 2012
    21
    3
    16
    RN
    San Diego
    :eek:
     
    codesplice likes this.

Share This Page

Loading...