1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root HBoot

Discussion in 'Android Devices' started by McLovlein13, Jul 12, 2011.

  1. McLovlein13

    McLovlein13 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    271
    Joined:
    Nov 1, 2010

    Nov 1, 2010
    271
    64
    53
    School
    Minnesota
    how do you get to HBoot? i did alpharev and got s-off (i think) but when i tried to install cwm at the end i pushed Y and left for a minute. when i came back the screen was gone and my phone was on HBoot. i rebooted and now idk how to get to clockwork...
     

    Advertisement

  2. ganj_420

    ganj_420 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    101
    Joined:
    Jun 29, 2011

    Jun 29, 2011
    101
    22
    38
    Power down your phone. Hold down the volume down button and hold power button at the same time. That gets you to the hboot menu. Use the volume down key to navigate to "recovery" and hit the power button to select. That should take you to clockwork if it has been installed successfully
     
  3. McLovlein13

    McLovlein13 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    271
    Joined:
    Nov 1, 2010

    Nov 1, 2010
    271
    64
    53
    School
    Minnesota
    ok now how about if volume down and power combination dont work? im on my 17 try...
     
  4. tpbklake

    tpbklake Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    225
    Joined:
    Jun 22, 2010

    Jun 22, 2010
    225
    46
    43
    Goto Settings -> Power and make sure the Fast boot checkbox is not checked. That will prevent you from getting into HBOOT using the Volume Down/Power button combo.
     
    McLovlein13 likes this.
  5. McLovlein13

    McLovlein13 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    271
    Joined:
    Nov 1, 2010

    Nov 1, 2010
    271
    64
    53
    School
    Minnesota
    thank you... i feel very dumb getting stumped by a stupid button in the settings but i have root now
     
  6. AndyBones

    AndyBones Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    95
    Joined:
    Jul 5, 2011

    Jul 5, 2011
    95
    16
    18

    what he said :cool:
     
  7. Geckobros

    Geckobros Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Jul 13, 2011

    Jul 13, 2011
    15
    0
    15
    Same thing happened to me and got the same helpful advice. You are not alone.
     
  8. lbarllcodel

    lbarllcodel Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 12, 2011

    Jul 12, 2011
    3
    1
    6
    I did not know about the Fastbook checkbox lost an hour of my life because others don't know how to write up a decent walkthrough..

    Thank you very much for this! :)
     

Share This Page

Loading...