1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support HDMI not working properly?

Discussion in 'Android Devices' started by SicFreak, Jan 17, 2014.

  1. SicFreak

    SicFreak The Message is SIC!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    729
    Joined:
    Jan 1, 2012

    I have bought an hmdi cord for my flex, it works for watching anything but something from the play store. I got an HDMI cord so I can watch my movies on our big screen, but no video comes through, just audio, does anyone have any experience with this issue? Or a suggested resolution??
     

    Advertisement

  2. meta6

    meta6 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Mar 29, 2012

    Mar 29, 2012
    18
    0
    15
    Male
    Chicagolandz
    Try different cord or another HDMI input on TV & sometimes power cycling LCD tv
    can fix HDMI errors.

    Also port on tablet could be damaged.

    I use a cheapie cable from Menard's for my Flex 10.1
     
  3. SicFreak

    SicFreak The Message is SIC!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    729
    Joined:
    Jan 1, 2012

    I've tried that. But I can try again, it's an older TV, but not that old LOL
     
  4. SicFreak

    SicFreak The Message is SIC!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    729
    Joined:
    Jan 1, 2012

    Like previously started though, it works for everything but play store movies
     
  5. crzyrostr5150

    crzyrostr5150 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 14, 2014

    Apr 14, 2014
    4
    0
    5
    The HDMI app that came with mine has to be ran in order to use hdmi port.
     

    Attached Files:

  6. crzyrostr5150

    crzyrostr5150 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 14, 2014

    Apr 14, 2014
    4
    0
    5
    MxPlayer, Lucky patcher and 3c toolbox a.k.a. android tuner work well too. 3c lets you modify your build but i wouldnt change the lcd density...
     

Share This Page

Loading...