1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Headphone Jack Problems?

Discussion in 'Android Devices' started by rbradstreet, Jan 18, 2013.

  1. rbradstreet

    rbradstreet Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 18, 2013

    Jan 18, 2013
    1
    0
    5
    I did a brief scan of the support forums and did not see anything addressing any issues with the Headphone Jack.

    I'm currently experiencing a problem when attempting to plug in my headphones. I don't have any "Beats Audio" headphones but I don't think that makes a difference. I have regular Skull Candy earbuds and I have to end up plugging them in ever so slowly before the phone will register that they are even plugged in. And that's when I'm lucky. Also sometimes when it registers the headphones are plugged in, it will deactivate the headphones on its own.

    Just wondering if anyone else is experiencing this and if there is a fix for it, or if it sounds like a defect in the phone and I should send it back.

    Thanks!
     

    Advertisement

  2. bezerk19

    bezerk19 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    369
    Joined:
    Jan 21, 2010

    Jan 21, 2010
    369
    46
    43
    QA Analyst
    San Antonio, TX
    This sounds like an actual phone problem. I don't have that issue but I do suffer from getting a lot of feedback when using the AUX port in my truck.
     

Share This Page

Loading...