1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Hello, about using htcsense.com in a second hand phone.

Discussion in 'Android Devices' started by danihaif, Jul 19, 2011.

  1. danihaif

    danihaif Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    3
    0
    5
    I'm about to buy a second hand HTC desire HD. I was wandering if i'll be able to use the website htc.sense.com.

    Furthermore, is the validation code only valid once? Does it come in the original box? should I demand the seller to guarantee that htcsense.com work on my phone?

    Will htcsense.com work anywhere in the world?

    And last but not least, iv'e heard that the website has a lot of faults and is not working properly. Is that true? What does HTC say about that?

    Thanks!
     

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,433
    Posts:
    13,004
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    13,004
    9,625
    1,433
    UK
    I only used it for a day, but I don't remember there being a validation code. The only sticking point I can see is if it checks the serial number of the phone against other accounts, but I don't know if they do that or not.
     
  3. landovr

    landovr Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    723
    Joined:
    Feb 2, 2011

    Feb 2, 2011
    723
    75
    78
    Firefighter
    Alberta Canada
    I have created 5 different htc sense accounts for my phone trying to get it working and each one worked to some point so you shouldn't have a problem with that. Each time you create an account they will send you a validation code.
     
    Xyro likes this.
  4. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,433
    Posts:
    13,004
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    13,004
    9,625
    1,433
    UK
    Guess that solves it :)
     
  5. danihaif

    danihaif Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    3
    0
    5
    I know for a fact that there is a validation code (see picture).
    Does anyone have experience with this sort of thing?
     

    Attached Files:

    • 1.JPG
      1.JPG
      File size:
      125.6 KB
      Views:
      28
  6. landovr

    landovr Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    723
    Joined:
    Feb 2, 2011

    Feb 2, 2011
    723
    75
    78
    Firefighter
    Alberta Canada
    The validation code is the words in the box right above it.
     
  7. danihaif

    danihaif Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    3
    0
    5
    boy i'm a dumbass. sorry for wasting your time
     
  8. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    Made my morning :-D
     
  9. landovr

    landovr Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    723
    Joined:
    Feb 2, 2011

    Feb 2, 2011
    723
    75
    78
    Firefighter
    Alberta Canada
    No problem, happy to help.
     

Share This Page

Loading...