1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Help after root

Discussion in 'Android Devices' started by djtroy30, Nov 10, 2010.

  1. djtroy30

    djtroy30 Lurker
    Thread Starter
    6

    Oct 15, 2009
    9
    3
    6
    Ok, i've read and read and still have issues. I'm rooted and see that I have superuser perm. I d/l rom manager and have clockworkMod recovery. I try and reboot into recovery to do a nandroid back up, but the phone reboots and then a picture of a phone appears with a red rectangle and a ! mark in it. The phone does nothing until I remove battery. What am I doing wrong?
     

    Advertisement

  2. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™
    Moderator
    1,423

    Nov 30, 2009
    19,361
    8,061
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    Try flashing alternative recovery in the Rom Manager


     
  3. djtroy30

    djtroy30 Lurker
    Thread Starter
    6

    Oct 15, 2009
    9
    3
    6
    Tried that and same thing. I'm at a loss. About to just give up and go back to stock.
     
  4. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™
    Moderator
    1,423

    Nov 30, 2009
    19,361
    8,061
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    What version of CWM do you have, there was just an update


     
  5. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
    I'm having the same problem trying to reboot into recovery.

    I rooted using the SuperOneClick method and the version of Rom manager that I have is 2.5.0.6

    What gives? all i want to do is flash CM6 :(
     
  6. andygu3

    andygu3 Android Expert
    313

    May 24, 2010
    4,699
    2,081
    313
    Lewis Center, OH
    Flash the v2.5.0.1 clockworkmod recovery again
     
  7. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
    flashed v2.5.0.1 , still can't reboot into recovery
     
  8. andygu3

    andygu3 Android Expert
    313

    May 24, 2010
    4,699
    2,081
    313
    Lewis Center, OH
    Have you tried to flash the newer recoveries? Down at the bottom, 2.5.1.0 or 2.5.1.1
     
  9. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
    I got errors trying those, you think it has anything to do with using the superoneclick root method?
     
  10. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™
    Moderator
    1,423

    Nov 30, 2009
    19,361
    8,061
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    No


     
  11. andygu3

    andygu3 Android Expert
    313

    May 24, 2010
    4,699
    2,081
    313
    Lewis Center, OH
    Just a thought, do you have Titanium Backup? Download from the market, go to problems, install busybox. See if that helps
     
  12. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15

    didn't work :(
     
  13. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
    I have even tried to install CM6 thru ROM Manager, but requires me to reboot into recovery
     
  14. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™
    Moderator
    1,423

    Nov 30, 2009
    19,361
    8,061
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    Have you tried manual recovery reboot ??



     
  15. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
    Yes, Pushing the home button + power button

    gives me the same thing, an image of a phone with a red triangle with a ! in the middle.

    quite strange, shouldnt you be able to reboot into recovery even without root?
     
  16. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™
    Moderator
    1,423

    Nov 30, 2009
    19,361
    8,061
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
  17. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
    hmm, I'm not sure if my issue was the same as hers, I have superuser installed and seems to be working properly,

    However I noticed you posted the .6 build from the HTC site...
    think it would be wise to put this on instead of the .7 I have right now, and try to use universalAndroot? Or would that not make much a difference?
     
  18. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™
    Moderator
    1,423

    Nov 30, 2009
    19,361
    8,061
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    Yes because with the build .7 build you can't use the Universal Androot


     
  19. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
  20. andygu3

    andygu3 Android Expert
    313

    May 24, 2010
    4,699
    2,081
    313
    Lewis Center, OH
  21. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
  22. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™
    Moderator
    1,423

    Nov 30, 2009
    19,361
    8,061
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
  23. rse411

    rse411 Member
    15

    Jul 5, 2010
    42
    0
    15
    I'm trying to get back to .6 but its not reading my phone, now I'm really discouraged about all this...

    I did this all last night, I went back to stock and put the .7 build on, rooted using the superoneclick method, and havent been able to reboot into recovery mode, thus not being able to install a custom ROM
     
  24. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™
    Moderator
    1,423

    Nov 30, 2009
    19,361
    8,061
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    Are you flashing the .6 build from your PC, that is the only way to do so


     
  25. MahaloCat

    MahaloCat Android Expert
    163

    Aug 3, 2010
    1,934
    460
    163
    Honolulu
    You can't Reboot into Recovery without having one installed -
    If you used the Super one click you should have one -

    You have to flash Clockwork or another recovery -
     
Tags:

Share This Page

Loading...