1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root HELP Cyanogenmod 7.1 Optimus M (no network)

Discussion in 'Android Devices' started by Morbid.Dezirez, Nov 22, 2011.

  1. Morbid.Dezirez

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 8, 2011

    Apr 8, 2011
    1
    0
    5
    So I just flashed the new Cymod to my optimus m tonight. Everything is going great EXCEPT. When I go into about phone my Network is unknown and it's not able to identify to the METROPCS networks. I'll attach screenshots to make it easier. I don't know whats going on but I only get half the signal now then I did before the rom being added. Can someone please help. There's not even a choice for a "Metro" in the provider area's as you can see by the attached.
     

    Attached Files:


    Advertisement

  2. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    im running on PG CM7 and mine shows the same thing.
    everything works so i dont think its a problem. i think it has to do with the mms fix

    but mine on the network its just blank, it doesnt say unknown
     
  3. BrandonOptimus

    BrandonOptimus Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    548
    Joined:
    Sep 19, 2011

    Sep 19, 2011
    548
    57
    78
    Male
    Jersey

    Dial *#*#4636#*#* and scroll down. See if its on unknown, if it is. Put it to cdma auto prl or evdo only.
    If that doesn't work then go to playfulgod's wiki and flash the metroff. I've tried both to get rid of the thing oon reppards. I've had no bricked phone or bootloop for your info.
     
Tags:

Share This Page

Loading...