1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Help downloading drivers

Discussion in 'Android Devices' started by shanesays, Jul 7, 2012.

  1. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    Anyone have any idea why I can't download window drivers,it fails everyrime. Bionic owner.
     

    Advertisement

  2. jmar

    jmar Nexican
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,851
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,851
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    Gonna move your thread the Bionic Root section. You will get some help there surely.

    jmar

    Edit: I may be able to help. Keep an eye out for a response.

    Edit 2: http://androidforums.com/bionic-all...-all-things-root-guide-updated-2-14-12-a.html

    This is a great resource for all things bionic. Hope this helps
     
    damewolf13 likes this.
  3. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Where are you trying to download the drivers from?

    My signature always contains the latest drivers only for Windows - feel free to grab the appropriate one from there.

    If you're shy about grabbing stuff from unofficial sites, you can get the exact same files also from MOTODEV > Tools & Testing > USB Drivers as well.
     
  4. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    Thanks ill give it a try
     
  5. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,024
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
  6. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    Got the drivers installed, but it didn't root because it says the exception had been patched.patched. so now I'm trying to find a version that'll work on 5.9.905.
     
  7. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,024
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
  8. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    Just ran it, but nothing happened, it ran rebooted multiple times said I was rooted but nothhing came up on my phone. I'm doing something wrong
     
  9. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,024
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
    do you have an app called super user on it now? try this app it will tell you if you are rooted. root checker
     
  10. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    Yes the app is there, downloaded the app you sent me, I'm rooted! Now how the hell do I get rid of all this Verizon bloatware?
     
  11. SlayersRage

    SlayersRage Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    94
    Joined:
    May 20, 2012

    May 20, 2012
    94
    9
    16
    SC
    Download Titanium Backup and freeze the apps
     
  12. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    Yeah my phone is bricked, it just keeps looping the boot up animation now. fml.
     
  13. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    spent all day trying to root my phone, and now that I have....I've bricked my bionic. I used motofail. Any ideas anyone?
     
  14. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,823
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,823
    502
    253
    Dickson, TN.
    Please provide a detailed explanation of what happens when you try to turn your phone on. Do you still have any power left in your battery? can you get to a menu screen by holding down both volume buttons while using the power button to turn it on?
     
  15. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    It is best not to start deleting apps at all - it can take you off the update path, screw with your phone a little, or put you into a bootloop as you are now.

    Furthermore, it is a good idea to read the "Safe apps to freeze" post to get an idea of apps that you *can* disable.

    For now, you'll need to FXZ back to .902 using the RSDLite program in my signature and the .902 FXZ (~660 MB in size) and then set everything back up. Then, take hte OTA, and finally, read through http://androidforums.com/bionic-all-things-root/410336-safe-bloatware-freeze.html to see what you can and cannot freeze.
     
  16. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
  17. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,823
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,823
    502
    253
    Dickson, TN.
  18. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    right now the battery is dead. When I started the phone back up the "Dual core technology" screen would come up, then the word droid, then the droid eye and the gears sound, then just that over and over again from the word droid.
     
  19. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,024
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
  20. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    I think I actually destroyed it. Now it won't charge. I just get a battery symbol with a question mark in the battery symbol.
     
  21. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,024
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
    is the battery hot.
     
  22. shanesays

    shanesays Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    10
    0
    15
    philadelphia
    not hot at all, it will not charge though. And you know how when your phone is charging it'll give whatever percentage it's charged inside the battery picture(when the phone is off), that's where there is just a question mark.
     
  23. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,024
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
    bring the battery to verizon and tell them its bad. they should replace it
     

Share This Page

Loading...