1. Download our Official Android App: Forums for Android!

HELP! Hero; Unlock pattern lock....

Discussion in 'Android Devices' started by Kleinstrup, Mar 21, 2010.

  1. Kleinstrup

    Kleinstrup Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 30, 2009

    Aug 30, 2009
    6
    1
    6
    Hi all.

    Yesterday I swiped my unlock pattern wrong to many times and now I have a screen saying that I should type in my google account username and password to unlock it.

    I'v done this 100 times now with the correct username and password but it does not open my Hero. It is like it dosen't tjeck it online....

    So now I have a locked Hero that can't do anything, please help me! How can I unlock it??? :thinking:
     

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #18
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,878
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,878
    9,199
    1,413
    UK
    I remember reading once that you have to use @googlemail.com, not @gmail.com, if you lock yourself out. I don't know if that's ture, but does that help?
     
  3. Kleinstrup

    Kleinstrup Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 30, 2009

    Aug 30, 2009
    6
    1
    6
    Hi have tried with @googlemail.com - that dosen't work!
     
  4. Steve-Silver

    Steve-Silver Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Jan 9, 2010

    Jan 9, 2010
    17
    0
    15
    UK
    Hi,

    I am not speaking from experience, but I believe there is a way to factory reset the phone (although you will loose any data).

    Also, I just googled "unlock hero without google account" and their seems to be various things you can try but it does seem that lots of people have had issues with resetting using the google credentials.
     
  5. Drazil

    Drazil Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    131
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    131
    8
    36
    Did you have wi-fi turned on when you locked your phone? or have a data plan? my phone got locked once when my friend was mucking around on it and I had to use the same account that I used when I set up my phone to unlock it (@gmail.com). Once you type that in, it goes online to verify the information.
     
  6. andy d

    andy d Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    595
    Joined:
    Aug 19, 2009

    Aug 19, 2009
    595
    18
    63
    UK
    As far as i know their is no other way of getting into your phone without using your gmail account.

    You might have to speak to your service provider.
     
  7. Kleinstrup

    Kleinstrup Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 30, 2009

    Aug 30, 2009
    6
    1
    6
    Hi!

    I now reset my Hero, doing like this;

    Battery out
    Battery in
    Hold down "home" and "backarrow" and push power button fast!

    Phone now reboots and you will have the possiblility to push menu for reset your phone.


    Another solution could be this, was in my indbox:

    hi cannot post on forums atm coz my email is still not validiated.
    Anyway, when you unlock you phone write your username: ex. user@googlemail.com and as password write null . (without dot )
     
    azeem781986 likes this.
  8. azeem781986

    azeem781986 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    4
    0
    25
    gsm unlocking
    Pakistan.
Tags:

Share This Page

Loading...