1. Download our Official Android App: Forums for Android!

help i think i messed up my phone

Discussion in 'Android Lounge' started by yohn, Jun 5, 2009.

  1. yohn

    yohn Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    May 19, 2009

    May 19, 2009
    17
    0
    15
    okay i am ******** i recently updated to haykuro's new spl because i wanted to try one of his newer roms and then i decided to try the rogers build... then that didnt work it force closed and said android process acore isnt responding and never let me even get to the home screen..

    so now i re updated back to jf 1.51 and can get to the home screen but the gmail set up force closes... it says :process com.android.setupwizard has stopped unexpectedly..

    any help at all thank you!!

    EDITTTTT!!!! Okay its not just the setup its also the dialer it force closes while sending and recieving calls...

    Please tell me i didn't completely Brick my phone...

    any solutions??
     

    Advertisement

  2. ThaDroid

    ThaDroid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 14, 2009

    Mar 14, 2009
    16
    2
    16
    I had some problems with the new spl after the update I couldnt get the phone to restart
     
  3. yohn

    yohn Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    May 19, 2009

    May 19, 2009
    17
    0
    15


    Okay its not just the setup its also the dialer it force closes while sending and recieving calls...

    Please tell me i didn't completely Brick my phone...
     
  4. ThaDroid

    ThaDroid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 14, 2009

    Mar 14, 2009
    16
    2
    16
    if it was brick you wouldnt be doing anything....u should go back and update to where you were before it started doing all that
     
  5. yohn

    yohn Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    May 19, 2009

    May 19, 2009
    17
    0
    15
    okay i reverted back to jf 1.51 us and its working fine but i do still want to try some other builds like haykuros rogers build.. did the spl i downloaded do something wrong to which i can't switch builds?
     
  6. noonehereyet

    noonehereyet No One...
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    3,121
    Joined:
    Nov 23, 2008


    it's not the spl.... my guess is it's something in the way you installed the build....
     

Share This Page

Loading...