1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support Help! My milestone won't start up...

Discussion in 'Android Devices' started by cherrybombaz, May 25, 2010.

  1. cherrybombaz

    cherrybombaz New Member
    Thread Starter
    5

    May 19, 2010
    3
    0
    5
    So today, when I tried to turn on my milestone, nothing happened. The screen didn't light up and there was no light. I took out the battery and put it back in, but still, nothing happened. I tried plugging it into the wall charger, but the white charging indicator light would just flash for a split second, and then nothing again. I've left it plugged in for a few hours now, but nothing is happening.

    I'm not sure whether there's an issue with the battery or an issue with the phone.
     

    Advertisement

  2. MiRaGe

    MiRaGe Well-Known Member
    16

    Nov 22, 2009
    84
    2
    16
    Have you rooted and overclocked it?
     
  3. cherrybombaz

    cherrybombaz New Member
    Thread Starter
    5

    May 19, 2010
    3
    0
    5
    Yep I did both. OCed to 800mhz.
     
  4. MiRaGe

    MiRaGe Well-Known Member
    16

    Nov 22, 2009
    84
    2
    16

    Did you integrate the o/c on boot?
    What was your vsel value in MilestoneOverclock.apk?
     
  5. Brendanmurphy

    Brendanmurphy Well-Known Member
    38

    Nov 23, 2009
    403
    16
    38
    Tim Hortin's part time
    Richmond Hill, ON
    At 800 mhz you can safely run 56 vsel. I am running 1 ghz at 58 vsel and its stable. I have not set it to do so on boot tho i set it my self.
     
  6. cherrybombaz

    cherrybombaz New Member
    Thread Starter
    5

    May 19, 2010
    3
    0
    5
    Yes, I did integrate the o/c on boot. I used the 56 vsel at 800 mhz. It was working before and the phone was booting up fine.
     

Share This Page

Loading...