1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support HELP! need a SCREENSHOT app that works1!!

Discussion in 'Android Devices' started by revs1227, Jul 28, 2011.

  1. revs1227

    revs1227 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Dec 12, 2010

    Dec 12, 2010
    63
    9
    16
    pleaseeeee this is really pissing me of that you have to be rooted to take a f-ing screen shot of your phone !!!
    even iphones can do it !!!
    ive searched everywhereee nothing works with this damn phone
    on the htc website it says you can screenshot by "pressing the power button and the home button ?? seriously htc? no shot the screen goes off when u press the power button idiots
     

    Advertisement

  2. revs1227

    revs1227 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Dec 12, 2010

    Dec 12, 2010
    63
    9
    16
    damn nothing..........
     
  3. sanibel

    sanibel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    343
    Joined:
    Jan 11, 2011

    Jan 11, 2011
    343
    63
    53
    High School Teacher
    Sch
  4. alilxmas

    alilxmas Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 26, 2011

    Sep 26, 2011
    5
    1
    6
    I was thinking the same thing, until I hit the power button first (and hold down), then after 1 second i hit the home button. My problem was I was hitting them at the same time.
     
    MooseJaw likes this.
  5. BigCiX

    BigCiX Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    273
    Posts:
    3,592
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    3,592
    363
    273
    California
    Screen capture shortcut free from the marker is good. No root required.
     
  6. mrqs

    mrqs Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,446
    Joined:
    Sep 28, 2009

    don't know about the 4g, but the european variant does this since the 2.3.4 update (2.3.3 didn't have the feature)
     
  7. MooseJaw

    MooseJaw Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    22
    Joined:
    Jul 12, 2011

    Jul 12, 2011
    22
    1
    16
    Hold the power button for 1 sec. The while still holding the pwr button also press the home button. Presto ...... Screenshot.
     

Share This Page

Loading...