1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Help No signal

Discussion in 'Android Devices' started by web85, Sep 21, 2011.

  1. web85

    web85 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Sep 13, 2011

    Sep 13, 2011
    13
    2
    16
    So i flashed my phone The Ascend to cy6 even tried 7 even tried to go back to stock rom and for some reason it gets no signal cant dial 228 says there is no sim in it you can only make emergency calls only any way on how to fix this. This is threw Metro also. :mad:
     

    Advertisement

  2. mdside71

    mdside71 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    298
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    298
    24
    48

    Your not doing something correctly when you flashed back to stock because that error is caused by the 2.2.2 update for Metro, and stock is 2.1.
    Make sure just like when you flashed CM6/7 that you go into CWM, Clear everything like you normally would for a flash, then reboot the phone, it will just go to a white screen..then put the image back on for stock..
     
  3. ShinySide

    ShinySide Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,504
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    5,504
    2,680
    313
    Palm Bay, Florida
    A rom would have nothing to do with signal. Thats a service issue. Did you pay or bill? And or did you call Metro because they could be servicing their towers.
     

Share This Page

Loading...