1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Help... Radio or profile maybe?!

Discussion in 'Android Devices' started by Yeh Im Legit, Sep 14, 2011.

  1. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    So I just reflashed a new ROM and Kernel (mikg2.5 and more freedom) I noticed my words with friends wasnt communicating with the network so i checked my market and it does the same thing... Internet works and basic phone functions work... Since I flashed everything I went to try and check my profile and prl.. it went to a black screen and I hit back and it goes to the normal but a black screen keeps popping up every few seconds... It's not communicating with whatever its trying to communicate with and the black screen keeps popping up and I'm afraid to restart it.. its just a black screen no updating waiting or anything....

    HELP
     

    Advertisement

  2. argedion

    argedion The TechnoFrog
    Rank:
    None
    Points:
    853
    Posts:
    6,360
    Joined:
    Jun 20, 2011

    Jun 20, 2011
    6,360
    6,292
    853
    The Infernal Swamp
    did you clear out cache , dalvic cache, and data before flashing? You can try to clean them out again if you did. You may have to reflash.
     
  3. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    I cleared everything that kings mod format all and manually wiped cache, dalvik, data, system, and boot...
     
  4. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    Reflashed and I'm running again... Am I supposed to update profile and prl?
     
  5. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    it would not hurt your phone if you did.
     
  6. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    When i flash does my prl and profile get flashed too? And what about these downloadable .zip radios vs the stock update options?
     
  7. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    i believe that they do. but it never hurts to check and see if there is an update to the prl and profile.

    well that depends on you. both work well. but one will give you a stock rom plus the radios. if you plan on keeping your current rom, then you might just want to flash the radios via recovery. also the other way is installed via hboot.
     
  8. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    So I flashed a new radio... 1077 or something like that... Do I need to worry about stock updating since I manually flashed an older radio

    Also should I downgrade my prl or pri to match the radio? It all works fine jyst read a few people getting better battery life outta this radio but little else was mentioned...
     
Tags:

Share This Page

Loading...