1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Apps Help taking screenshots via SDK.

Discussion in 'Android Development' started by iamkewl, Nov 15, 2009.

  1. iamkewl

    iamkewl Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    89
    Joined:
    Nov 8, 2009

    I'm trying to take screenshots of my droid..but when I try and run "ddms" all that happens is a cmd promt screen flashes and then disappears.

    Any help?
     

    Advertisement

  2. iamkewl

    iamkewl Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    89
    Joined:
    Nov 8, 2009

    nobody can help?..
     
  3. KeithG

    KeithG Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    103
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    103
    3
    46
  4. iamkewl

    iamkewl Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    89
    Joined:
    Nov 8, 2009

  5. Loki117

    Loki117 Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Try opening a command prompt and pulling the DDMS into the prompt and running it you should get an error.

    A very rough guess would be that your CLASSPATH path is not setup in environment config.

    Tom

    Anyone interested in Beta testing Android apps can join the Polarmobile beta program here Beta Enroll | Polar Mobile
     

Share This Page

Loading...