1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Help with Cyanogen Mod

Discussion in 'Android Devices' started by AndroidSwag, May 1, 2012.

  1. AndroidSwag

    AndroidSwag Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 1, 2012

    May 1, 2012
    1
    0
    5
    So I rooted my phone and I installed CyanogenMod on my Optimus 3D. Everything went well but after the install, it said I had no service. I was not able to make phone calls, text, or use data at all. But before this, I had full bars etc. I don't know if it matters, I have V21d for the firmware on my phone.

    Please help. I've been looking all over the googlez to see what the problem is!:argh:
     

    Advertisement

  2. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique
    Rank:
    None
    Points:
    1,413
    Posts:
    19,889
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    19,889
    6,120
    1,413
    District of Columbia
    Often times I lose all service when I flash a new ROM. Have you tried a simple reboot? That usually does the trick for me. If not, I'd make a backup and try a factory reset.
    Also, welcome to the forums!
     
  3. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,171
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,171
    1,185
    333
    Moved to the root section.

    Welcome to the forums Androidswag!!

    You might want to do a Sim card pull too. I know sometimes that helps.
     
Tags:

Share This Page

Loading...