1. Download our Official Android App: Forums for Android!

help with Gmote

Discussion in 'Android Apps & Games' started by JoeMustang, Jan 26, 2010.

  1. JoeMustang

    JoeMustang Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    64
    Joined:
    Jan 3, 2010

    Jan 3, 2010
    64
    0
    15
    I can't remember my password for gmote haha. Haven't used it in so long i guess. And now i can't access the servers. I uninstalled the app and unistalled the program on my computer and even after redownloading the program/app, it still remember all my settings and what not, therefore i still need to know my password. I just want to start over and re do everything or find a better app?

    Any ideas?


    Thanks
     

    Advertisement

  2. Darth_Penguin

    Darth_Penguin Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    65
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    65
    5
    16
    Have you tried renaming your Computer? If you have XP right click my computer and go to properties. Under the "Computer Name" tab try renaming it to something else.
     
  3. charugan

    charugan Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Jan 27, 2010
    10
    0
    15
    I use media monkey on my computer (Great way to sync to the Droid, btw), and I try to use gmote to control my music when media monkey plays it. But it doesn't work. Does gmote only work with its own media player?
     
  4. droidkevlar

    droidkevlar Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    815
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    815
    111
    93
    More than likely its in your documents and settings for that user. Create a new user account in Windows and try and see if that works. That should do the trick.
     
  5. deman89

    deman89 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    230
    Joined:
    Jan 30, 2010

    Jan 30, 2010
    230
    3
    36
    Gmote uses VLC...
     
  6. ftmatters

    ftmatters Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 2, 2011

    Sep 2, 2011
    2
    0
    5
    You can change your password by right clicking on the Gmote server icon and selecting 'Change password'.
     

Share This Page

Loading...