1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Help with GrooVe IP Please! Login Issues!

Discussion in 'Android Apps & Games' started by joshm662, Dec 31, 2011.

  1. joshm662

    joshm662 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    96
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    96
    1
    16
    Male
    Can someone PLEASE help me out here? I'm getting irritated with this GrooVe IP program. It is constantly telling me that my username or password is incorrect and I don't know why. I created my Google Voice account after having a regular Google account for years, so it naturally used my same account, I didn't create a new username or password for Google Voice, it has always used my original Google account, so why is it telling me my information is wrong?

    I can login perfectly over my home computer, so I know I'm not getting the username and password wrong. Can someone please help me? I have Google Voice on my phone and GrooVe IP as well using a Virgin Mobile account on a LG Optimus V.

    Any help would be greatly appreciated!
     

    Advertisement

  2. lexluthor

    lexluthor Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    283
    Posts:
    4,161
    Joined:
    May 15, 2010

    May 15, 2010
    4,161
    402
    283
    Long Island, NY
    Are you trying to log on using an @ gmail.com address? Putting in the whole email address?
     
  3. joshm662

    joshm662 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    96
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    96
    1
    16
    Male
    yea i put in the whole email address sometimes and other times i dont... ive tried it every way possible and the funny thing is that it works sometimes and other times it doesnt.... is this a bug or something? i cant login about 50% of the time the other half it says it is the wrong username or password... wtf?
     
  4. snrb

    snrb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    566
    Joined:
    Apr 19, 2011

    Apr 19, 2011
    566
    116
    93
    New Jersey
    Would suggest trying a clean install. Uninstall the app, restart the device then install the app. Could be something was corrupted on download/install.
     

Share This Page

Loading...