1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Help with Handcent

Discussion in 'Android Devices' started by crazyg0od33, Aug 28, 2010.

  1. crazyg0od33

    crazyg0od33 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    391
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    391
    28
    43
    I'm trying to get the handcent widget to work (medium one), but whenever I try to set it up, it gives me 3 options for what it shows, then no option to confirm it, and when I exit, there is no widget. Is there a secret to setting this up?
    Thanks
     

    Advertisement

  2. fearofth3dark

    fearofth3dark Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    249
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    249
    14
    38
    When I hit the back button from the settings screen it was right there.
     
  3. crazyg0od33

    crazyg0od33 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    391
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    391
    28
    43
    ok, I was hitting home lol.
    sorry for the pretty much pointless thread
     
  4. fearofth3dark

    fearofth3dark Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    249
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    249
    14
    38
    Haha don't worry about it we've all made our fair share of them.
     

Share This Page

Loading...