1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root HELP with Rooting PLZ

Discussion in 'Android Devices' started by snowman110011, Feb 23, 2012.

  1. snowman110011

    snowman110011 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 23, 2012

    Feb 23, 2012
    16
    0
    15
    Small Town, VA
    I am tryin to Root my Phone... Here is What I Have done I Used ODIN to Flash knightsCrusader Kernel to phone using Recovey and Installed SuperUser From SD Card.. Now Evertime I boot my phone i have the Caution symbol, My phone is still not Rooted... If i use heimdall i get pass device detected then type heimdall flash --kernel root-zImage and just get the help menu in command prompt and my phonde does nothing what have i done or doing wrong or what have i not done Plz help i just want to get this bitch rooted thxs....
     

    Advertisement

  2. Diversebydesign

    Diversebydesign Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    82
    Joined:
    Jan 8, 2012

    Jan 8, 2012
    82
    9
    36
    Writer, Network and System Repair
    Geneva, IL - USA
    Well, the caution symbol is normal. That is an indication that the kernel has been messed with. Have you tried running a root check app? There are plenty on the market.
     
  3. snowman110011

    snowman110011 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 23, 2012

    Feb 23, 2012
    16
    0
    15
    Small Town, VA
    Ya I've tried several of them and no luck I have flashed kernel and that is as far asi can get
     
  4. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    134
    Joined:
    Dec 8, 2011

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    do you have superuser and busybox installed?
     
  5. snowman110011

    snowman110011 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 23, 2012

    Feb 23, 2012
    16
    0
    15
    Small Town, VA
    No I have flashed super user using the recovery menu but no root.....
     
  6. Diversebydesign

    Diversebydesign Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    82
    Joined:
    Jan 8, 2012

    Jan 8, 2012
    82
    9
    36
    Writer, Network and System Repair
    Geneva, IL - USA
  7. belledee

    belledee Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    72
    Joined:
    Aug 18, 2010

    Aug 18, 2010
    72
    11
    18
    I used the simplified version...but i cant seem to flash superuser. every time i tried to install the zip it said that the file cannot be opened and it is bad. Do you know how to fix this? thanks
     
  8. GuS807

    GuS807 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    Dec 14, 2011

    Dec 14, 2011
    32
    1
    16


    Make sure to check for the correct version of SU
     
  9. belledee

    belledee Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    72
    Joined:
    Aug 18, 2010

    Aug 18, 2010
    72
    11
    18
    Thanks. But it was my sd card acting up, it's a 32gb i got from china a few months back. I tried it with the 4g card that came with the phone and it works fine
     
  10. Diversebydesign

    Diversebydesign Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    82
    Joined:
    Jan 8, 2012

    Jan 8, 2012
    82
    9
    36
    Writer, Network and System Repair
    Geneva, IL - USA
    Ok, so does that mean your all good now?
     
  11. belledee

    belledee Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    72
    Joined:
    Aug 18, 2010

    Aug 18, 2010
    72
    11
    18
    Yes it does....

    Sent from my SCH-I405 using Tapatalk
     
  12. snowman110011

    snowman110011 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 23, 2012

    Feb 23, 2012
    16
    0
    15
    Small Town, VA
    I Followed All The Steps from Here: [How-To][Guide]Rooting the Stratosphere - Simplified - RootzWiki ..... Every thing went exactly as it should installed superuser rebooted Phone I have the superuser app On my Phone but when i open it there is nothing there (no apps in List) And my phone is not rooted WHAT steps could i have possibly Missed or done wrong????
     
  13. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    83
    Joined:
    Jul 24, 2011

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
    Have you tried to install any root-only apps?
     
    snowman110011 likes this.
  14. snowman110011

    snowman110011 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 23, 2012

    Feb 23, 2012
    16
    0
    15
    Small Town, VA
    I also tried wipe and format my SD card in phone and did a factory reset but still same result every time.... :(
     
  15. snowman110011

    snowman110011 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 23, 2012

    Feb 23, 2012
    16
    0
    15
    Small Town, VA
    Yea i have tried several root only apps they all say no root access
     
  16. snowman110011

    snowman110011 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 23, 2012

    Feb 23, 2012
    16
    0
    15
    Small Town, VA
    I feel like such a **** I was Installing the wrong version of superuser (donut) I Did it again using correct version of Super user And It is Now Rooted
     

Share This Page

Loading...