1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Help with SET CPU...

Discussion in 'Android Devices' started by tjbugs1, May 3, 2010.

  1. tjbugs1

    tjbugs1 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    200
    11
    58
    Tacoma, WA
    I was running CM 5.0.4 and just upgraded to CM 5.0.6.2, now Set CPU will not let me set over 600 where before I could go up to 1000. And yes it is on auto detect, Any ideas?

    [​IMG]
     

    Advertisement

  2. nstallion

    nstallion Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,152
    Joined:
    Nov 13, 2009

    Nov 13, 2009
    1,152
    136
    143
    San Diego, CA
    You need a different kernel. If you used ROM manager to get CM then they are on there. Otherwise here is a link to some P3Droid kernels (which are also on Rom Manager): P3Droid Kernels

    The kernels are to be installed through your recovery program as .zip files.

    If you wanted something different I'm sure you can search and find bekit, AdamZ kernals etc.
     
    tjbugs1 likes this.
  3. tjbugs1

    tjbugs1 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    200
    11
    58
    Tacoma, WA
    I did use Rom Manager, so can I use any on the list for p3Droid? I was thinking 900 as before I was running at 800.
     
  4. tjbugs1

    tjbugs1 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    200
    11
    58
    Tacoma, WA
    Went with 1000 thanks man
     

Share This Page

Loading...