1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Help!

Discussion in 'Android Devices' started by jdposhkus, Oct 5, 2010.

  1. jdposhkus

    jdposhkus Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    34
    2
    16
    I try to follow a link or launch a site from using the stock browser and it attempts to load and then dumps me back to the home screen or the app that the link was in, twitter, friend stream, peep, FB and so on.
    But strangely Opera works fine...
    Any ideas?

    I am running Uncommon Sense and one of the kings kernels.

    This is driving me mad...
     

    Advertisement

  2. jdposhkus

    jdposhkus Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    34
    2
    16
    Yes I cleared the cache i the browser.
     
  3. jdposhkus

    jdposhkus Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    34
    2
    16
    Dolphin doesn't work, and SkyFire doesn't either...
    Something is definitely wrong.
     
  4. vzwuser76

    vzwuser76 Android Expert
    Rank:
     #161
    Points:
    163
    Posts:
    1,152
    Joined:
    Apr 6, 2010

    I had the same problem (albeit only with the stock browser) after I updated to 2.2. I ended up doing a factory reset and it solved the issue. I however am bone stock, so I don't know if my solution is relevant in your case. I just figured I'd throw it in as the issue is similar to mine.

    Just a suggestion, you might have better luck in the All Things Root section as that is mostly rooted users like yourself and they may have more relevant info.
     

Share This Page

Loading...