1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Help!

Discussion in 'Android Apps & Games' started by marcus1, Apr 10, 2009.

  1. marcus1

    marcus1 Newbie
    Thread Starter
    15

    Apr 10, 2009
    11
    0
    15
    My default browser for my g1 stopped working this morning. I click on Browser, it tries to load, but it just quits. Anyone have any ideas on how to fix?
     

    Advertisement

  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    663

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA
    Do you have another browser you were using ?
     
  3. marcus1

    marcus1 Newbie
    Thread Starter
    15

    Apr 10, 2009
    11
    0
    15
    No, I've thought about downloading OperaMini from the market, but haven't gotten around to it yet.
     
  4. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    663

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA
    Ok ..

    Go into -- Menu|System Setting|Applications|Manage Applications
    Find "Browser" long-press it .... Clear Data & Clear Default....

    Restart Phone ...
    Go into -- Menu|System Setting|Applications|Manage Applications
    Find "Browser" long-press it .... Set as Default....

    Try that and see if that clears it's problem ...
     
  5. marcus1

    marcus1 Newbie
    Thread Starter
    15

    Apr 10, 2009
    11
    0
    15
    It worked, Thanks you're a genius!
     
  6. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    663

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA
    Glad to help ...

    Welcome to AndroidForums ..
     

Share This Page

Loading...