1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Hero arriving tomorrow

Discussion in 'Android Devices' started by MattW, Nov 26, 2009.

  1. MattW

    MattW Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    68
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    68
    2
    16
    IT researcher
    Cheshire, UK
    Just ordered a sim free hero which is going to arrive tomorrow from Amazon which I'll be using with an UK O2 sim (with unlimited web bolt on). I'm really looking forward to trying it and android out :)

    As many people on here are using phones under contracts is there anything special I need to be aware of with a contract free 'native' hero (will I need to do an OS upgrade etc?)

    Any tips gratefully received - can't wait to get my hands on it :D
     

    Advertisement

  2. vido.ardes

    vido.ardes Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,059
    Joined:
    Oct 17, 2009

    Oct 17, 2009
    1,059
    200
    163
    Software Developer
    Kent, UK
    Wow, second new member / hero owner today! Nice to see the phone is still popular, and welcome to the forums.

    To check if you need a software update, goto Settings > About Phone > Build Number. If it doesn't start 2.73, you'll need an update (which can be gotten from the UK HTC site).

    You may have to setup your internet and MMS settings manually, it may auto dectect. If you have trouble, just google for O2 APN settings and you should find what you need

    Check out the stickied threads for useful information, tips tricks and apps, most of your question should be answered in there
     
  3. MattW

    MattW Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    68
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    68
    2
    16
    IT researcher
    Cheshire, UK
    Thanks vido.ardes!
     
  4. lekky

    lekky Lover
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,250
    Joined:
    Oct 29, 2009

    Welcome :D

    Just out of curiosity is the o2 unlimited data capped at all?
     
  5. MattW

    MattW Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    68
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    68
    2
    16
    IT researcher
    Cheshire, UK
    Thanks :)

    No, the o2 data bolt-on isn't capped. It is subject to 'fair use' (as they all are) but I think you've got to really hammer it to get noticed.
     
  6. Elpelco

    Elpelco Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    213
    Joined:
    Nov 13, 2009

    Nov 13, 2009
    213
    0
    35
    UK
    Dude! You're going to have SO much fun with it :D
     
  7. MattW

    MattW Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    68
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    68
    2
    16
    IT researcher
    Cheshire, UK
    You're right :D

    What a great phone! I'm still finding my way around it but I'm very impressed so far.
     
Tags:

Share This Page

Loading...