1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Hero be used on AT&T

Discussion in 'Android Devices' started by kpdroid#1, Aug 27, 2010.

  1. kpdroid#1

    kpdroid#1 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Aug 22, 2010

    Aug 22, 2010
    7
    0
    5
    Construction
    Owensboro, KY
    Just wondering if this device can be used on AT&T for I really like the looks of this phone verses the ones at AT&T. So can you put your AT&T sim card in this phone and use it on AT&T even though it is a sprint phone that uses CDMA instead of GSM or what ever?
     

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    No, you cannot use a GSM hero on a CDMA network or veis versa.

    The phones don't operate on the right frequencies, not to mention there's no SIM card slot in the CDMA phone .

    You could always buy a GSM hero though, they have those in America too :)
     
  3. kpdroid#1

    kpdroid#1 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Aug 22, 2010

    Aug 22, 2010
    7
    0
    5
    Construction
    Owensboro, KY
    I thought I read that the phone actually comes with a sim slot which was ment for use overseas, but wasn't for sure about here in the US.
     
  4. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    Hmm. I'm not sure.

    I think I'll move this thread to the Sprint section; they should be better able to answer your question :) My original answer is more of an assumption than a fact :p.
     
  5. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    The CDMA Hero does NOT come with a SIM card slot so it cannot be used on AT&T.

    The GSM Hero does have a slot for a SIM card and will work on AT&T.
     
Tags:

Share This Page

Loading...