1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support hero issue ( web browser and google)

Discussion in 'Android Devices' started by black duc, Apr 7, 2010.

  1. black duc

    black duc Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    3
    0
    5
    QA
    Cambridge, Taxachusetts
    I've had the hero for about a month now, greta phone
    but today some issues arose.
    When i launch the browser , my home page is google.
    however it google now loads in Spanish and none of the links will work ( thee get highlighted but doesn't take me any where)

    The same is true for any of my bookmarks, the site loads but is missing images etc, seem sto be all text etc and none of the links work.

    I've already cleared everything, cache, history passwords etc. and even tried inputting new sites and tried loading them, same scenario, site loads but... no images, format is different and links dont work.

    All other apps work , gmail , calendar etc.

    help!
     

    Advertisement

  2. mez

    mez Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    207
    Joined:
    Sep 16, 2009

    Sep 16, 2009
    207
    19
    38
    UK
    Try
    Google

    No country redirect. See if that helps. If yes change your home page.

    Also have you been through browser settings as there is a option t load images. Make sure that is not turned on/off
     
Tags:

Share This Page

Loading...