1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Hero Wifi Not working

Discussion in 'Android Devices' started by eddysd, Jul 3, 2010.

  1. eddysd

    eddysd Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    32
    1
    16
    Student
    London
    Woke up this morning and my wifi has stopped working, I'm on orange, was on 1.5 this morning, day before yesterday I tried getting the 2.1 update by debranding, installing generic 1.5 and getting the ota updates, got to 2.1 but then the phone decided not to let me use my orange sim card in it, sim network lock. Went back to orange 1.5. Wifi worked yesterday, then this morning stopped working. Any ideas? Also decided to root this evening now on villainrom 12.0.
     

    Advertisement

  2. Carl C

    Carl C Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    238
    Posts:
    6,062
    Joined:
    Sep 11, 2009

    Sep 11, 2009
    6,062
    38
    238
    Student
    London
    Hi Eddy,

    Slightly confused, so you weren't rooted before and managed to "debrand and install the generic 1.5" then you got to 2.1 -> didn't work so went back to 1.5. how did you manage to do this? :)
     
  3. eddysd

    eddysd Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    32
    1
    16
    Student
    London
  4. Carl C

    Carl C Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    238
    Posts:
    6,062
    Joined:
    Sep 11, 2009

    Sep 11, 2009
    6,062
    38
    238
    Student
    London
    strange, now that you have rooted and changed ROM's does your wifi work?
     
  5. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    People have turned the goldcard to downgrade method into the goldcard to debrand method :)
     
    Carl C likes this.
  6. eddysd

    eddysd Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    32
    1
    16
    Student
    London
    No, when I try to connect to a wireless network it takes a while trying to connect, and then under the wifi box, it says disconnected. :-(
     
  7. Carl C

    Carl C Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    238
    Posts:
    6,062
    Joined:
    Sep 11, 2009

    Sep 11, 2009
    6,062
    38
    238
    Student
    London
    It's possible the wi-fi in the phone is playing up, may I suggest you send it in for repair or replacement. :)
     
  8. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    Have you tried it on multiple networks? I know it's unlikely that it's down to the network rather than the phone, but it's worth a shot.

    I would try telling it to forget the connection too and then starting again.
     
  9. eddysd

    eddysd Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    32
    1
    16
    Student
    London
    I tried telling it to forget, even when I rooted and found it again it still didnt work, I can't try it on another network atm but will try on monday, I guess that could be the problem, although I'm using that same wireless network to post this now on my laptop! :p
     
  10. eddysd

    eddysd Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    32
    1
    16
    Student
    London
    Painfull at the moment having to download apps using edge!
     
  11. nellisere

    nellisere Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    103
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    103
    1
    36
    Student
    Lincolnshire,UK
    check for firmware updates for your router
     
Tags:

Share This Page

Loading...