1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Hi and i think i am correct with the rom

Discussion in 'Android Devices' started by Theleg, Dec 14, 2009.

  1. Theleg

    Theleg Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    4
    0
    5
    Telford Shopshire UK
    Hi and i think i am correct but i am looking for backup

    I have bought a Hero thats locked to 3Uk i will be getting this unlocked then if i install the latest roms from HTC this will remove all the " 3" stuff and make it a stock phone ?
    As i will be using it on O2 UK

    Am i correct :thinking:
     

    Advertisement

  2. wuthton

    wuthton Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    378
    Joined:
    Aug 18, 2009

    Aug 18, 2009
    378
    27
    43
    Yorkshire, UK
    Flashing a new rom will take away all the Three branding but your phone will still be locked to Three.

    You need to use an unlock code which means parting with some money.
     
  3. Theleg

    Theleg Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    4
    0
    5
    Telford Shopshire UK
    yes i have the unlock sorted for less than
     
Tags:

Share This Page

Loading...