1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Hidden HTC things I found..

Discussion in 'Android Devices' started by Member1614188, Feb 3, 2014.

  1. Member1614188

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:


    Advertisement

    russellvone likes this.
  2. russellvone

    russellvone Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    123
    Posts:
    660
    Joined:
    May 23, 2013

    May 23, 2013
    660
    177
    123
    Male
    fabricator
    haha, good find
     
  3. BRAINZ2013

    BRAINZ2013 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,420
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    6,420
    1,204
    353
    Male
    MECHANIC OBDII. NOS. FUEL INJECTION. Saving a Life
    Park Ave., HELL
    In the future any cut apk doesn't work on jb .yes the anycut app wont work with Jellybean or kitkat
     
  4. Member1614188

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    PRL updates are officially a thing!
    [​IMG]

    -Network Operators- (Greyed out)
    [​IMG]

    -4G Settings- (Throws up an error.)
    [​IMG]
     
  5. Shana1111

    Shana1111 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Mar 21, 2014

    Mar 21, 2014
    1
    0
    5
    What does this require?
     
  6. Member1614188

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Anycut (Grab it from the Store, its called LongCut or something). You also need 4.2.2. Nothing else. In the app make a shortcut to a direct activity, then you'll see the available shortcuts.
     
  7. Krsmqn

    Krsmqn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    98
    Joined:
    Dec 10, 2013

    Dec 10, 2013
    98
    26
    23
    Where did you find the display resolution?
     
  8. Member1614188

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Its found in the anycut app as "Display Resolution".
     
  9. simonsimons34

    simonsimons34 Rom & Kernel Developer
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    583
    Joined:
    Oct 30, 2011

    Oct 30, 2011
    583
    688
    163
    Male
    self employed programmer/computer repair specialis
    Sevierville
    As this doesn't require root, I went ahead and moved it out of all things root so that more can view this topic.
    Thanks, Simon :)
     
    Member1614188 likes this.
  10. mike300z

    mike300z Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 10, 2014

    Apr 10, 2014
    2
    0
    5
    NICE I changed my settings to 720p, so they just adjusted it to a lower resolution? how stupid is that!
     
  11. mike300z

    mike300z Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 10, 2014

    Apr 10, 2014
    2
    0
    5
    So I used a few programs to check if the resolution was changed and they all still say 400x800 so I guess this does not work
     
Tags:

Share This Page

Loading...