1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support Hit and Miss of video playing with EVO

Discussion in 'Android Devices' started by Flyboy28802, Oct 12, 2010.

  1. Flyboy28802

    Flyboy28802 Well-Known Member
    Thread Starter
    16

    Oct 12, 2010
    64
    8
    16
    Ok, this is starting to irk me a bit. This has been happening more times then not, but when I download a video or try to play a youtube video sometimes it will play sometimes it won't giving me an error "unable to play video try again", however if I try the "try again" options sometimes it will play just fine? I don't get it.

    So now I have a couple of questions, what is recommended media/video player that is a good substitude for the one the EVO provides? Also how do I make that the default video player?

    I am running unrooted, the latest 2.2 update.

    Thanks for any help or suggestions
    FB.
     

    Advertisement

  2. mobetter03

    mobetter03 New Member
    5

    Oct 8, 2010
    1
    0
    5
    I have the same issue, need help
     
  3. Cracked

    Cracked New Member
    5

    Jun 17, 2010
    1
    0
    5
    Never encountered this, I use doubletwist for all video playback. But you say it's also on youtube, since that's a seperate app from the regular video playback it sounds like it's not something app specific.
     
  4. tracerit

    tracerit Well-Known Member
    68

    May 7, 2010
    638
    42
    68
    Orange County, CA
    are you talking about when you view videos on the mobile youtube website? i've noticed that it really depeneds on the server at the time, if it says i can't play i tthe first time i just retry it again right away and it'll play.

    for downloaded videos, i use RockPlayer for everything other than mp4s which i let the stock video player play.
     
  5. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member
    313

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    There's a few threads on this scattered about in the troubleshooting area...the best I can figure is it is network related as it isn't consistant at all.
     
  6. *king*

    *king* Active Member
    16

    Jul 16, 2010
    37
    2
    16
    DADE county
    Ive only seen the unable to play message while using the youtube app, going to youtube in the browser or when watching embeded videos from facebook, ebaums, ect they work fine.
     
  7. thumperyz69

    thumperyz69 Well-Known Member
    36

    Jul 28, 2010
    108
    3
    36
    Me too... :( I have posted a few helmet cam videos on youtube and the playback has been hit or miss with the same errors.
     
Tags:

Share This Page

Loading...