1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support homepage

Discussion in 'Android Devices' started by nebler, Apr 27, 2012.

  1. nebler

    nebler Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    302
    Joined:
    Aug 9, 2010

    Aug 9, 2010
    302
    10
    38
    Paramedic
    Cornwall UK
    hi,
    i know i can set the homepage to my choice, but can i change the default homepage?
    my phone is not rooted.

    cheers
     

    Advertisement

  2. D-U-R-X

    D-U-R-X turbo drinker
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    16,881
    Joined:
    Apr 20, 2011

    Apr 20, 2011
    16,881
    7,193
    1,343
    Work to live, not the other way round!!
    Sheffield, South Yorkshire
    Do you mean change the look of your launcher from looking like the first image to something like the second image?

    [​IMG]

    If so, you can choose something like Go Launcher (amongst others) from Google Play - it is worth noting that the Sense widgets may not work if you change launchers (but you should be able ti find replacements for them on Google Play anyway)
     
  3. nebler

    nebler Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    302
    Joined:
    Aug 9, 2010

    Aug 9, 2010
    302
    10
    38
    Paramedic
    Cornwall UK
    sorry, i didnt expalin that very well, i meant the browser homepage.

    i can set it to google but in the settings the default browser is "searchmobileonline.com" and i cant find how to change it.
     
  4. CDPlant

    CDPlant Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,645
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,645
    974
    213
    Essex, UK
    Should just be in settings > set home page and then choose use current, default or change to a custom one.

    What happens when you try to change it?
     
  5. nebler

    nebler Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    302
    Joined:
    Aug 9, 2010

    Aug 9, 2010
    302
    10
    38
    Paramedic
    Cornwall UK
    i can set current, no probs
    i can set custom no probs
    i just wondered if i could change the default? if i click it, it sets the homepage to the default browser "searchmobileonline.com"

    do you know if that is the default browser that is installed?
    its an unbranded phone.
     
  6. nebler

    nebler Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    302
    Joined:
    Aug 9, 2010

    Aug 9, 2010
    302
    10
    38
    Paramedic
    Cornwall UK
    ok problem solved. after a search on google it seems this "searchmobileonline.com" is malware/spyware and came in via an app somewhere.

    after going into settings, applications, all, internet and deleting all cache and clear data, then restart, its gone back to HTC.COM as the default.

    this has made me think about virus protection, would that help?
     

Share This Page

Loading...