1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support How can I create a shortcut to a Settings submenu on the Droid 2 Global?

Discussion in 'Android Devices' started by w53cig, Nov 18, 2010.

  1. w53cig

    w53cig Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Sep 2, 2010

    Sep 2, 2010
    35
    6
    16
    I know you can create shortcuts to the main Settings menus (battery use, bluetooth settings, etc.) by just long-pressing the screen -> Shortcuts, but I need to create a shortcut to a submenu (specifically Settings -> Wireless & Networks -> Mobile Networks -> Network Mode)

    This is on a Droid 2 Global. Anyone know how I can do this? I have LauncherPro and I know you can make shortcuts with it but programming those shortcuts seems pretty complicated. Also I know you can make additional shortcuts using the LauncherPro "Activities" menu but I can't find the "Network Mode" settings in that list either.

    Any ideas?
     

    Advertisement

  2. Thornfullessrose

    Thornfullessrose Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    840
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    840
    63
    78
    Student
    Philadelphia, PA
    Look for "settings" in the activities list. then once it drops down it should be in there.
     
  3. w53cig

    w53cig Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Sep 2, 2010

    Sep 2, 2010
    35
    6
    16
    Unfortunately it isn't in that list :(

    Any other ideas?
     
  4. Thornfullessrose

    Thornfullessrose Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    840
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    840
    63
    78
    Student
    Philadelphia, PA
    Idk any other way. Settings is a pretty long list in activities. Are you sure you didn't miss it? It should have definitely been in there. Every activity is, and I've never not been able to find what I need in there to make a shortcut on my home screen. That's weird.
     
  5. w53cig

    w53cig Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Sep 2, 2010

    Sep 2, 2010
    35
    6
    16
    Here's a screenshot of every activity under "Settings"...I tried the ones that sounded most likely (band mode, manage networks, SIM network lock settings) to no avail.

    Do you see any that might be right?

    [​IMG]
     
  6. Thornfullessrose

    Thornfullessrose Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    840
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    840
    63
    78
    Student
    Philadelphia, PA
    Nice going with stretching out the page... jk :p

    I guess that's the only activity it doesn't have then.
     
  7. w53cig

    w53cig Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Sep 2, 2010

    Sep 2, 2010
    35
    6
    16
  8. KurianOfBorg

    KurianOfBorg Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Aug 11, 2011

    Aug 11, 2011
    16
    1
    16
    Bump. I need this too.
     

Share This Page

Loading...