1. Download our Official Android App: Forums for Android!

How come

Discussion in 'Android Lounge' started by helledusten, Apr 24, 2010.

  1. helledusten

    helledusten Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    2
    0
    5
    that my Hero finds all the neighbours wificonnections but not my own network? All our other phones and pc's finds the wifi without any problem. Have tried to reset the router but are there any protocols/encryptions or something the HTC Hero does'nt work with? Are there any software updates available besides the rom-update? For the Rom-update it actually looks like my phone has a version that is more recent than the one on the Htc-website. It has a rom-nr 2.73.405.6 and the one provided at the website is 2.73.405.5.
    Help, somebody please.....
     

    Advertisement

  2. Ngo93

    Ngo93 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    586
    Joined:
    Feb 24, 2010

    I'm having the same exact problem with my phone man. Hope 1 of us can figure it out soon ><
     
  3. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    8,853
    Joined:
    Dec 2, 2009

    Dec 2, 2009
    8,853
    2,370
    433
    Network Admin
    Chicago
    Check to see if your SSID is broadcasting!
     

Share This Page

Loading...