1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support How do i change from a 4g network to 3g or 2g

Discussion in 'Android Devices' started by Ashleanne, Jul 12, 2012.

  1. Ashleanne

    Ashleanne Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Jul 8, 2012

    Jul 8, 2012
    9
    1
    6
    This saves battery right? How can I switch networks?
     

    Advertisement

  2. ylexot

    ylexot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,336
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    2,336
    405
    183
    Saint Inigoes, MD
    If you're on Verizon, you don't.
     
  3. Ashleanne

    Ashleanne Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Jul 8, 2012

    Jul 8, 2012
    9
    1
    6
    Im with Rogers
     
  4. Johnnybee

    Johnnybee Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Mar 29, 2011

    Mar 29, 2011
    27
    18
    18
    California
  5. ylexot

    ylexot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,336
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    2,336
    405
    183
    Saint Inigoes, MD
  6. dracozny

    dracozny Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    318
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    318
    23
    38
    I wonder if this would fix those poor souls who kept trying to update their prl through *288 and got stuck with 3g only
     
  7. jerofld

    jerofld Fixing stuff is not easy
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,687
    Joined:
    May 10, 2011

    May 10, 2011
    7,687
    4,269
    313
    Male
    I fix stuff
    Over there <points>
    It's easier to do that to switch between LTE and non-LTE, though. The Sprint version's toggle in Wireless Settings requires a reboot or knowledge of your MSL.
     
  8. joyfulmom2

    joyfulmom2 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Jul 14, 2012

    Jul 14, 2012
    7
    0
    5
    I have ATT how do I switch to 3g or can I? I talked to a person at ATT and they did say that until they get all 4g every where that the 4g lite will drain the battery faster.
     
  9. Metfanant

    Metfanant Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,450
    Joined:
    Sep 23, 2010

    Sep 23, 2010
    2,450
    412
    163
    have not heard this issue? fill me in?
     

Share This Page

Loading...