1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support How do I change the inline remote commands?

Discussion in 'Android Devices' started by Vance, May 19, 2011.

  1. Vance

    Vance Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    562
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    562
    55
    78
    Right now when I double click on the inline remote on my headphones, it will call back the last person in my call history. And when I long press, it activates the Voice Dialer.

    I don't want the remote to do these things. I have other apps that need those commands for other actions. What can I do to fix this?
     

    Advertisement

  2. Yeahha

    Yeahha Usually off topic
    Rank:
    None
    Points:
    813
    Posts:
    10,472
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    10,472
    4,693
    813
    ...
    FG
    I think there is an app on the market still called spare parts, it used to be able to change the commands. I recall it didn't play well with GB and I am not sure if it is still out as I quit using my mic/headphone combo months ago.
     
  3. Vance

    Vance Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    562
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    562
    55
    78
    Ah, I had this on a custom rom on my Droid but never used it! I just downloaded it, but it no longer has that feature. Too bad, that would have been perfect.
     

Share This Page

Loading...