1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support How long typically?

Discussion in 'Android Devices' started by berger1980, Oct 12, 2010.

  1. berger1980

    berger1980 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Oct 12, 2010

    Oct 12, 2010
    43
    2
    16
    Does it take on avg to root a new device?

    I had a Hero for a week, but there was no roam control for it, so my svc was bad at home. Now that there is a roam control for Android, I would like to have the Transform. However, my question is, how long does it normally take on avg for a new handset to be rooted, as the roam control will only work on a rooted device?
     

    Advertisement

  2. uniquenameEVO

    uniquenameEVO Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    649
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    649
    103
    93
    berger1980 likes this.
  3. berger1980

    berger1980 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Oct 12, 2010

    Oct 12, 2010
    43
    2
    16

    Thank you so much kind sir!!
     
  4. berger1980

    berger1980 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Oct 12, 2010

    Oct 12, 2010
    43
    2
    16
    After contemplating this,I have decided to sit back and wait for a better option.
     
  5. chawski

    chawski Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    525
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    525
    36
    68
    if the 1 click method doesnt work for it yet, i dont imagine it will be long
     
  6. berger1980

    berger1980 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Oct 12, 2010

    Oct 12, 2010
    43
    2
    16

    I ran it twice, and it didn't work. Tried to install roam manager and it won't work.

    Thought I'd try a few more times in the morning before I leave town..
     
  7. MrGreg

    MrGreg Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    75
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    75
    9
    16
    So you did the get Samsung Transform? Hopefully you can get it rooted, let me know if you have any other questions about Roam Control.
     
  8. berger1980

    berger1980 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Oct 12, 2010

    Oct 12, 2010
    43
    2
    16
    I got mine Wednesday, radio smack got one in and my buddy held it. I went across the state yesterday and used the gps. Gunning google map with satellite layers on, 115 mines, and I had to plug the damned thing in, and it was fully charged when I left home. I'm playing, I love it so far, found a really nice "promo" black clip on case, same as sprints chrome one, fits nice, and accessibility to all ports and plugs are spot on. I love this device.

    I did purchase roam manager, and it works GREAT!
     
  9. badankles

    badankles Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    972
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    972
    90
    98
    USA
    where did you find that case? not having much success here helping my friend find case choices for his transform.
     
  10. berger1980

    berger1980 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Oct 12, 2010

    Oct 12, 2010
    43
    2
    16
    Man, I just reread my post and I misspelled a lot. I got it at radio shack, 15 bucks. It hugs the phone tight enough, people that wanna see it, don't know it's in a case. It's black.
     
  11. beezie916

    beezie916 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    Oct 21, 2010

    Oct 21, 2010
    45
    6
    16

Share This Page

Loading...