1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support how to flash my cricket zio to sprint

Discussion in 'Android Devices' started by mbyrd1973, Jun 5, 2011.

  1. mbyrd1973

    mbyrd1973 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 5, 2011

    Jun 5, 2011
    2
    0
    5
    I was wondering if anyone knows how to flash or root a sanyo zio phone from cricket to sprint? I used to have cricket service and i switched my service to sprint and turned my cricket zio off. Now i want too see if i can flash or root my cricket sanyo zio to sprint since sprint carries the same phone. Thanks for your time.
     

    Advertisement

  2. sinisin

    sinisin Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Apr 26, 2011

    Apr 26, 2011
    34
    4
    16
    Denver
    No. In theory you should be able to thru a Sprint store, but there is no way out there to do it.

    The utter lack of developers for the Zio on Sprint and Cricket leads me to believe you may not be able to do it. Keep us updated please as I also have a Zio and may be getting Sprint service. Although I would probably just take something from them instead of flashing over my Zio.
     
  3. mbyrd1973

    mbyrd1973 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 5, 2011

    Jun 5, 2011
    2
    0
    5
    Nope, I called all the Sprint stores in the area and they will not flash or root my Sanyo Zio Cricket phone to Sprint. I'm just trying to figure out why you are able to flash or root the Sanyo Zio from Sprint to Cricket and not the other way around??? Basically they are the same phone!!!
     
Tags:

Share This Page

Loading...